AVANÇ PROGRAMACIÓ ESTIU 2014

GUEVARA – Dilluns 30 de Juny 2014 – 22h

foto lidia

Lidia Guevara va començar a experimentar amb la música als 5 anys quan amb una caixa de sabates i gomes de polleria va fabricar la seva primera guitarra. Moltes maquetes enviades sense resposta, grups en els quals no se sentia completa, moments musicals al metro per viure l’experiència i treballs com a corista per a altres artistes mentre buscava el seu lloc i acabava els seus estudis de periodista. Tot va cobrar sentit quan va començar a mostrar la seva música a internet i en petites sales de concerts, i va veure la resposta del públic cap a la seva música.

D’aquí va arribar per fi en 2011 Memòria d’elefant, i ara, després de tres anys, molts concerts, premis, èxits i alegries amb el seu primer disc, Guevara fa un salt qualitatiu amb Heroi de l’Univers, tant a nivell musical com conceptual.

Ens el ve a presentar en directe a Can Via. Un concert de referència que no et pots perdre per començar be la temporada.

Aquí tens el vídeo del seu senzill  “No Voy a Llorar”

 

separador

PAQUITO GROOVE BAND – Dilluns 7 de Juliol 2014 – 22h

foto paquito

Amants de la música negra “Paquito Groove Band” ofereixen un concert sòlid i alhora divertit, repassant els clàssics i no tan clàssics del soul, el funk i el rhythm & blues, com Otis Redding, Delbert McClinton, Jamiroquai, Freak Power, Dr . John … etc., a més d’aportar temes propis de la banda.

 

separador

LARUMBÉ – Dilluns 14 de Juliol 2014 – 22h

foto larumbé

LARUMBÉ, neix del underground barcelonès durant l’any 2003. És un grup poèticament transgresor que fusiona de manera natural la rumba dels d’aquí, amb les músiques tradicionals dels d’allà.

Avui juntament amb Juaco, LARUMBÉ la formen els saxofonista colombià David Jácome, el baxista colombià també Simón Delgado Dinamarca, el percusionista Edu “Metralleta” Rafel, el percusionista angolè Joao Balao, el guitarrista brasiler Joao Fernández Oliveira, el baterista Xavi “lo nen de La Ràpita” Muñoz, i la bailaora Violeta Barrio.

 

 separador

CHINO & THE BIG BET – Dilluns 21 de Juliol 2014 – 22h

chino

“Acompañado de una Dobro électrica, Chino supo elaborar un estilo personal, enriqueciendo una base de blues con influencias latinas, manouche y hawaiianas. A nivel de repertorio, las versiones de Robert Johnson (Dust my broom, They’re red hot) se mezclan perfectamente con clasicos R&B como Pink champagne o Caldonia (una de las versiones más originales que se ha escuchado desde hace años) o temas más personales (Hush…).

El swing y la melodía forman parte de las preocupaciones constantes de Chino como de los otros miembros del grupo que terminaron el concierto con un tema interpretado con instrumentos desenchufados, a sólo unos centímetros del publico.” (Jacques Périn, Soul Bag)

 

separador

LUCAS MASCIANO & Los She – Dilluns 28 de Juliol 2014 

lucas

Seguim la nova temporada amb un dels grans. Ens visita junt amb la seva banda per oferir un concert elèctric  per primera vegada a Can Via.

Ens oferiran un concert plè de sorpreses amb temes del seu nou treball i més d’una versió que promet sorpendre.

Nascut a Chivilcoy (Argentina) a l’any 1977, Lucas ja porta uns quants anys entre nosaltres. Des de la seva arrivada fins ara, no ha deixat de treballar molt dur per poder fer-se un lloc en un negoci musical en decadència. Però en Lucas ha sapigut aportar aquella proximitat amb el públic, molts dels quals el segueixen allà on vagi. Cantautor, guitarrista, pianista i compositor, Lucas Masciano gaudeix de les millors crítiques i els seus treballs son dignes, no només de ser escoltats; també coleccionats.

Un bon amic i un home molt generós que assegura que li encanta venir a Can Via on el públic el rep com a ell li agrada. Veniu i disfruteu d’aquest espectacle. Com sempre a les 10 de la nit i aquest cop amb banda elèctrica!

 

separador

LOS STOMPERS – Dilluns 4 d’Agost 2014 – 22h

stompers

Possiblement el grup de música irlandesa més conegut i estimat de Catalunya, Los Stompers ja porten nou anys propagant per tota la península seva barreja de música folk popular amb personalitat pròpia. Les seves actuacions festeres són una mena de ‘Taverna Errant’, on recreen l’espurna i l’ambient bulliciós del ‘Pub Irlandès’ al gran escenari.

 

separador

LLUIS COLOMA – Dilluns 11 de Juliol 2014 – 22h

coloma

Nascut a Barcelona (1973), Lluís Coloma és un dels pianistes més actius i reconeguts del Blues i el Boogie Woogie. Influenciat des de primerenca edat pels discos de Jerry Lee Lewis, Roosevelt Sykes i Alan Price, Lluís s’allunya poc a poc dels estudis de piano clàssic per dedicar-se, de manera autodidacta, exclusivament al Rock & Roll. Molt aviat mostra una sorprenent habilitat pel Blues i el Boogie Woogie.

Considerat un especialista i guardonat amb els premis “Músic de l’any 2003, per l’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya,” Artista BluesCat 2006 (millor artista de Blues a Catalunya) i “Premis sabadellencs 2007 que atorga anualment la Jove Cambra de Sabadell, Lluís ha donat conferències i classes magistrals sobre la història del Blues i Boogie Woogie piano, sent un dels pocs pianistes a Espanya capaços de recrear els estils primitius d’aquest gènere. Lluís és també un habitual en els festivals de Blues & Boogie Woogie de tota Europa on destaca per la seva originalitat i energia.

 

separador

 CLOVERACE – Dilluns 18 d’Agost 2014 – 22h

cloverace

CLOVERACE es un cuarteto de rock alternativo que nace en Badalona en 2010. Bajo la clara influencia de la música anglosajona y pese a su juventud, Cloverace se presenta como una banda con un sonido maduro y contundente. Energía rockera sin límites mezclada con melodías pop pegadizas que conforman un estilo único y fresco gracias a canciones potentes que enganchan.

The more I lose, the less I’ll fall, es el primer LP de la banda, una selección de 11 canciones maduras y con un sonido contundente, mucho más consolidado del que ofrecían en su primera maqueta This is Cloverace gracias a una producción impecable.

 

separador

PATXI LEIVA – Dilluns 25 d’Agost de 2014 – 22h

leiva

Durant tots el seus concerts Patxi Leiva es mostra de la manera més comunicativa possible amb el públic i els músics assolint un grau de sinèrgia difícil d’igualar. És d’aquells què, literalment, es deixan el fetge a sobre del escenari per fer que qui el va a veure, s’emporti un agradabilissim record de la vetllada. Pop, Rock, mestisatge pur i arrels. Una barreja que va deixar empremta a Can Via. Per això torna per celebrar els nostres 25 anys.

Si us el vàreu perdre llavors, no ho feu ara.

 

separador

A CONTRA BLUES – Dilluns 1 de Septembre de 2014

acb

Un grup de música barceloní ha guanyat el certamen musical de l’European Blues Challenge. Es tracta d’A Contra Blues, una banda que ha quedat la primera entre 17 participants d’arreu d’Europa. El conjunt ha viatjat fins a la ciutat letona de Riga, on aquest any s’ha celebrat la quarta edició del concurs.

La banda assegura que amb aquest premi se’ls obriran moltes portes: “Intentarem gestionar-lo amb cap”, han dit. L’European Blues Challenge és un guardó promogut per l’European Blues Union, organització formada per divulgadors del gènere al Vell Continent, i la participació del grup A Contra Blues ha estat fruit d’haver estat seleccionat per la Societat de Blues de Barcelona, a partir de les votacions realitzades per 50 experts, entre periodistes, promotors i músics diversos. L’últim disc del grup és de 2013 i es titula ‘Chances’. Anteriorment havien editat un àlbum en directe, ‘En vivo’ (2012), i un homenatge a Robert Johnson, ‘Pactando con el diablo’ (2011), entre altres enregistraments.

Deixa un comentari